Jessy Kuipers nieuwe hoofdtrainer

9 maart 2023 23:00

Hierbij willen wij u informeren over de benoeming van dhr. Jessy Kuipers als nieuwe hoofdtrainer voor het eerste zaterdagelftal van SV Lelystad vanaf het seizoen 2023-2024.

Jessy Kuipers heeft ruime ervaring als voetbaltrainer en heeft in het verleden gewerkt met verschillende jeugdteams. Zijn visie op voetbal sluit naadloos aan bij de ambitie van SV Lelystad om te groeien en zich verder te ontwikkelen als voetbalvereniging. Wij zijn dan ook verheugd om Jessy als trainer te mogen verwelkomen.

Met Jessy aan het roer zetten wij als club de koers naar boven in. Wij zijn ervan overtuigd dat zijn expertise en enthousiasme ons zaterdagelftal naar een hoger niveau zal tillen. Wij wensen Jessy en zijn technische staf veel succes en kijken uit naar de samenwerking in het komende seizoen.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van SV Lelystad